Annons

Annons

Annons

Vansbro

Hon blir ny vd för Lyko

Joanna Hummel tar över som vd för Lyko, det meddelar Vansbroföretaget i ett pressmeddelande.

Joanna Hummel kommer närmast från kosmetikföretaget Kicks, där hon varit nordisk CFO. Målsättningen är att hon kommer tillträda sin nya tjänst under andra halvåret 2017.

Läs också: Här är företaget som växer i raketfart – söker kompetens utanför kommungränsen

Annons

– Jag är imponerad av takten i vilken Lyko vuxit sig till en självklar destination för hårvård och skönhet. Positionen som Lyko har är unik, fysiska butiker kombinerade med en, relativt sina konkurrenter, mycket stark onlineverksamhet. Med högt kundfokus för att säkerställa att vi är relevanta och attraktiva ser jag stor potential till fortsatt tillväxt. Jag ser fram emot att som vd, tillsammans med det befintliga teamet, ta bolaget till nästa nivå, säger Joanna Hummel i ett pressmeddelande.

Annons

Lyko omsätter i dag över 600 miljoner kronor, har 40 helägda butiker med salongsdel i Sverige och Norge och huvudkontor i Stockholm och Vansbro.

Läs också: Ny styrelseordförande för Lyko AB i Vansbro

– Jag är mycket glad över att välkomna Joanna som ny vd för Lyko och ser fram emot att fortsätta utveckla denna framgångsrika verksamhet tillsammans. Joannas gedigna branschkunskap, erfarenhet av att driva värdeskapande tillväxt och passionerade ledarskap kommer bli en stor tillgång under vår fortsatta expansion, säger Per Sjödell, styrelseordförande för Lyko, i pressmeddelandet.

Läs också: Därför tar Lyko över Bellbox

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

Annons

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android


Anna Gustafsson

023-936 27
anna.gustafsson@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan