Annons

Annons

Annons

Ludvika Centrum

Inga spår efter fräcka tjuvar

Natten till den 8 respektive 9 juni utsattes först Synsam i Ludvika och sedan Macken i Smebacken för fräcka kupper. Fortfarande är tjuvarna på fri fot.

Tekniker från polisen undersökte brottsplatsen vid Synsam några timmar efter inbrottet. Men ännu har polisen inga intressanta spår att följa upp.

Bild: Martin Wik/Arkiv

– Ja, tyvärr, säger Pär Israelsson som är utredningschef vid Ludvikapolisen.

Enligt Israelsson har man inte fått några tips om vilka som kan ha utfört inbrotten och polisen har inte heller några intressanta spår att jobba vidare med.

Annons

Annons

Natten till torsdagen den 8 juni tog sig tjuvar in genom entrédörren till Synsams lokaler vid gågatan. Det tjuvarna var intresserade av var solglasögon av kända märken. Det har florerat olika uppgifter om värdet på det stulna, men nu uppger Pär Israelsson att det uppgick till cirka 100 000 kronor.

Läs mer om inbrottet hos Synsam:

Natten till fredagen den 9 juni slog tjuvar till mot Macken i Smebacken. Ägaren Bo Tiger kunde via sin mobiltelefon se att det var tre maskerade personer inne i lokalerna och att de länsade tobaksskåpet. Värdet på den stulna tobaken är fortfarande okänt för polisen.


www.dt.se

023-936 00
72023@dt.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan