Annons

Annons

Annons

Rättvik vann dubbelmötet med serieledarna

Rättvik Butchers vann bägge matcherna på bortaplan mot de redan klara seriesegrarna Sölvesborg under lördagen.

Första matchen slutade 9-5 till Rättvik, efter en något stökig match med bland annat två utvisningar för Sölvesborg. Andra matchen var mycket jämn med stark pitching från bägge lagen, och slutar poängfattigt med siffrorna 1-0 till Rättviks fördel.

Nu på Lördag den 26:e Augusti avgörs serien och den är oerhört jämn på platserna två till fyra. Placeringarna kan kastas om in i det sista. Rättvik passerade Leksand i tabellen med lika många matcher spelade.

Annons

Annons

Sölvesborg är som sagt klara ettor. Just nu ligger Sundbyberg på andraplats med 28 poäng med en match kvar att spela. Rättvik och Leksand har 26 respektive 24 poäng med två matcher kvar att spela.

Leksand har dock ett på papperet lättare motstånd, i och med att motståndarlaget Sundsvall är jumbolag med endast två inspelade poäng denna säsong. Rättvik möter det tuffare motståndet Stockholm, och måste vinna sina bägge kvarvarande matcher för att tabellställningen ska stå sig, när inbördes möten räknas.

Med andra ord har Rättvik allt i egna händer när det kommer till att behålla tredjeplatsen när sista omgången inna slutspelet ska spelas.


Björn Daniels

073-022 96 19
bjorn.daniels@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan