Annons

Annons

Annons

Mora

Öppet brev till Ulf Berg (M): Varför missunnar ni oss norra Dalarna urologi vid Mora lasarett?

Text

"En röst på Moderaterna i valet i höst är ett nej till en rättvis sjukvårdsorganisation i Dalarna, som drabbar oss på landsbygden, därför är det självklart att välja Socialdemokraterna som sätter den enskilda personen i centrum och som värnar om oss landsbygdsbor" skriver Arne Pettersson (S).

Bild: Mats Laggar

Annons

Jag lyssnade på den debatt som sändes från måndagens sammanträde från landstinget Dalarnas fullmäktigesammanträde.

Det är fler än jag som hörde dig. Vi är förbaskade. Men nu fick vi ett klart besked om moderaternas sjukvårdspolitik.

Ditt inlägg om att du inte vill ha någon urologiverksamhet på Mora lasarett. Ditt inlägg förvånar mig mycket. Varför behövs inte den verksamheten på Mora lasarett? Vill du förklara dig? Vad är moderaternas och ditt motiv till att ni säger nej till urologi vid Mora lasarett.

Annons

Annons

Varför missunnar ni kvinnor och män detta i norra Dalarna. Mer än märkligt men det är förmodligen moderaternas syn på landsbygden. För mig är det avskräckande.

Jag är tacksam att du nu i god tid före valet har sagt detta i klartext. Vi som bor i Mora lasaretts upptagningsområde kommer att minnas detta.

Jag vill nu ha ditt svar och jag utmanar dig direkt på en offentlig debatt i Mora med rubriken Moderaterna i Dalarna vill inte ha någon Urologiverksamhet på Mora lasarett.

En röst på Moderaterna i valet i höst är ett nej till en rättvis sjukvårdsorganisation i Dalarna, som drabbar oss på landsbygden, därför är det självklart att välja Socialdemokraterna som sätter den enskilda personen i centrum och som värnar om oss landsbygdsbor.

Arne Pettersson (S)

 

 

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan