Annons

Annons

Annons

Fotboll

Emil Andersson tvåmålsskytt för Tällberg i segern mot Ulfshyttan

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Tällberg vann mötet med Ulfshyttan hemma med 4–2 (2–1) på lördagen i division 4 Dalarna.

– Vi började matchen bäst och tog rättvist ledningen med 2–0 efter 20 minuters spel. Sedan går vi ner oss och släpper in Ulfshyttan i matchen och de får reducera till 2–1 innan halvtid. I andra halvlek känns vi starkare, och även om Ulfshyttan kvitterar till 2-2 så fortsätter vi trycka på och vinner rättvist med 4–2, kommenterade Tällbergs tränare Jonny Carlsson efter matchen.

Annons

Annons

Ulfshyttans tränare Johan Adolfsson tyckte till om matchen:

– Tyvärr ger vi inte oss själva de bästa förutsättningarna att lyckas när vi gör enkla misstag på tre av deras mål. Vi ligger under med 0–2 men tar tag i det och kvitterar till 2–2 under andra halvlek. Sedan slarvar vi med markeringar på en fast situation då de gör 3–2. En bra insats av grabbarna men vi måste som sagt ge oss själva bättre förutsättningar att lyckas.

Emil Andersson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Fredrik Källberg och Oscar Andersson, målen för Ulfshyttan gjordes av Johan Wedberg och Fredrik Wedberg.

Fredag 17 maj 19.00 spelar Tällberg borta mot Bullermyren. Ulfshyttan möter Slätta U hemma på Ulfshyttans IP torsdag 16 maj 19.00.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan