Annons

Annons

Annons

Halvarsgårdarna

Massor av folk på Trucks in Dalarna

Under fredagen och lördagen var det mycket lastbilsmuller vid Romme Alpin där Trucks in Dalarna arrangerades. Massor av intresserade passade på att titta på finputsade veteraner, glänsande nya fordon, prova på lastbilssimulator och lastbilskran och få massor av information från de drygt 100 utställarna. Bland dessa fanns Assistancekåren Lundbärgarna från Falun på plats.

– Vi är här dels för att visa upp vår verksamhet, dels att informera om trafiksäkerhet vid bilbärgning efter våra vägar, sa bilbärgaren Magnus Erikhans.

Massor av folk på Trucks in Dalarna vid Romme Alpin under fredagen och lördagen. Foto: Mikael Forslund

Annons

– I januari så var det en svår olycka på E 16 mellan Falun och Borlänge där en kollega blev påkörd och allvarligt skadad vid ett bärgningsarbete. Händelsen har uppmärksammats av flera tv-kanaler och sedan publicering har det blivit något lugnare runt oss när vi bärgar. Dock är det en procent av trafikanterna som inte fattar någonting utan kör som dårar förbi en olycksplats, tyvärr. Vi hoppas att vår närvaro på Trucks in Dalarna kan få ännu fler att respektera vårt arbete.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på dalademokraten.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan