Annons

Annons

Annons

Fotboll

Segerraden förlängd för Korsnäs - besegrade Ulfshyttan

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

2–5 (2–1) blev resultatet när Ulfshyttan och Korsnäs möttes på Ulfshyttans IP på tisdagen. I och med detta har Korsnäs hela fem raka segrar i division 4 Dalarna i fotboll.

– Vi fick en usel start med underläge i halvtid efter en väldigt dålig första halvlek. Vi faller in i deras spel och kör fast centralt med mycket kamp. Vi gör lite förändringar i halvtid och kommer ut som ett helt nytt lag. Andra halvlek så spelar vi en bra fotboll och är betydligt bättre med en helt annan fart och noggrannhet i passningsspelet, kommenterade Korsnäs tränare Gustav Källberg.

Annons

Annons

Ulfshyttans tränare Johan Adolfsson om matchen:

– Vi gör en riktigt bra match i 60 minuter, sen får Korsnäs straff vilket kändes surt när vi haft straffsituationer som domaren viftat bort. Men Korsnäs har helt klart bättre ork och kan gå ifrån mot slutet. Grabbarna visar en fantastisk moral och visar att vi även kan skaka om ett topplag.

Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för Ulfshyttan.

Vassillios Andreadis Panagiotidis gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Ludvig Larsson, Petter Forslund och Nils Garpedal, målen för Ulfshyttan gjordes av Niklas Reyier och Marcus Wennström.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Ulfshyttan på tionde plats och Korsnäs i serieledning.

I nästa match möter Ulfshyttan Korsnäs borta på tisdag 6 augusti 18.30. Korsnäs möter Tällberg tisdag 25 juni 19.00 hemma.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan