Annons

Annons

Annons

Ludvika

Läsartext
Saxdalens manskör till Gotland för tre framträdande

I slutet av juli reser Saxdalens manskör till Gotland där man kommer att framträda med tre föreställningar. Två föreställningar i Visby och en på Fårö.

Text

Detta är en läsartext.

Två föreställningar av sångspelet Helgdagskväll vid timmerkojan står på programmet när Saxdalens manskör gästar Gotland. Bilden visar manskörens föreställning i Tyngsjö kyrka för några år sedan. Foto: Ova Andersson

Annons

Tisdagen den 23 juli reser Saxdalens manskör till ”Rosornas ö” Gotland där kören kommer att ge två föreställningar av sitt välkända sångspel Helgdagskväll vid timmerkojan och ett blandat program med sånger alltifrån Dan Andersson och Nils Ferlin till Elvis Presley.

Med på Gottlands-resan följer även musikerna Lars Trygg, klarinett och Anders Gustavsson, dragspel.

Annons

Sångspelet Helgdagskväll vid timmerkojan framför kören vid Sankt Clemens kyrkoruin på onsdagen den 24 juli och i Fårö kyrka på fredagen den 26 juli. Den blandade konserten framför kören i Vårdklockans kyrka i Visby på torsdagskvällen, den 25 juli.

Annons

Men kören kommer även att ge ett par föreställningar på ”hemmaplan”, i slutet av juli samt i augusti. Söndagen den 28 juli, dagen efter hemkomsten från Gotland, framträder kören traditionsenligt i Skattlösberg med sångspelet Helgdagskväll vid timmerkojan. Ett framträdande som ingår i årets Dan Andersson-vecka.

Den 25 augusti medverkar manskören även på Nostalgidagen på Gammelgården i Ludvika, med ett blandat program.

Dessutom reser manskören till Filipstad den 15 augusti för att underhålla vid Filipstad PRO:s 75-årsjubileum.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan