Annons

Annons

Annons

Fotboll

Korsnäs har åtta raka segrar - vann mot Ulfshyttan med 6–0

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Korsnäs är i riktigt bra form just nu. På tisdagen kom seger nummer åtta i rad, efter 6–0 (4–0) hemma mot Ulfshyttan. Det innebär också att Ulfshyttan har fyra raka förluster i division 4 Dalarna herr i fotboll.

– Ja, vi är inne i en tuff period med många av våra ordinarie spelare borta. Vi gör vad vi kan mot Korsnäs men det finns inget att säga; de är på en helt annan nivå än oss. Det som var intressant att det i en relativt lugn match ändå blev fyra utvisningar och en mängd gula kort, kommenterade Ulfshyttans tränare Johan Adolfsson.

Annons

Annons

Korsnäs tränare Gustav Källberg tyckte till om matchen:

– En bra vinst, tråkigt att vi får två röda kort bara, otroligt onödigt inför vår tuffa bortamatch i helgen. Annars gör killarna en fin match där vi kontrollerar spelet totalt och gör några fina mål.

Resultatet betyder också att Korsnäs har hållit nollan i tre matcher i rad.

Målskyttarna som fixade segern för Korsnäs var Petter Forslund 2, Vassillios Andreadis Panagiotidis 2, Hassan Ambay och Andreas Lindvall.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Korsnäs i serieledning och Ulfshyttan på tionde plats.

På lördag 10 augusti 15.00 spelar Korsnäs borta mot Vansbro, och Ulfshyttan hemma mot Malung.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan