Annons

Annons

Annons

Fotboll

Tunabro vann med 3–2 borta mot Ulfshyttan

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Det blev en uddamålsseger för Tunabro i matchen mot Ulfshyttan i division 4 Dalarna herr i fotboll på fredagen. Laget vann med 3–2 (1–1) borta på Ulfshyttans IP.

– Vi gör en bra första halvlek och leder med 1–0 in mot halvtidspaus, men i halvleken sista spark släpper vi in kvitteringen, vi skulle behövt den ledningen in i halvtid. Sedan tar Tunabro över mer och mer och går rättvist fram till 3–1. Men trots de brister vi har så lyckas vi ändå skaka liv i matchen genom en reducering av Emil Andersson. Mot slutet trycker vi på men utan att få den där klara målchansen. Nykomponerade mittbacksparet Tony Sjöblom och Niklas Reyier gör det bra och även Emil Andersson på mitten, kommenterade Ulfshyttans tränare Johan Adolfsson.

Annons

Annons

Bakom de tre poängen för Tunabro låg mål från Per Bergström, Adam Hedin och Fredrik Lamell, medan Emil Andersson och Eddie Calmborg gjorde Ulfshyttans mål.

Tunabro ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Ulfshyttan är på tionde plats.

Nästa motstånd för Ulfshyttan är Slätta U. Lagen möts söndag 8 september 15.00 på Dalavallen. Tunabro tar sig an Vansbro hemma lördag 7 september 15.00.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan