Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Minnesord: Ulla-Karin Jansson till minne

Ulla-Karin Jansson, Kvarnsveden, avled 26 december. Vi har mist en vän och en sann medmänniska. Ulla-Karin var aktiv i många föreningar och har betytt väldigt mycket för de människor som hon hade i sin närhet. I Verdandi var hon aktiv i många år, senast i styrelsen för Verdandi i Jakobsgårdarna. Ulla-Karin var ordförande för Verdandi Borlängekretsen i många år och dessutom med i styrelsen för Verdandi Dalarna. Hon var aktiv i Kvarnsvedens Socialdemokratiska förening och hon var sekreterare i styrelsen för sin radhusförening i Kvarnsveden, där hon bodde. Hon var också aktiv i Metalls fackförening, både under sitt yrkesliv, men även när hon blev pensionär.

Annons

Annons

Men framför allt var Ulla-Karin en person som ställde upp som medmänniska. Det gällde i stort som i smått. Hon ställde upp för enskilda och familjer som behövde stöd, hon var aktiv i frivården och var på så sätt ett stöd för människor som hamnat lite på sned i samhället.

Ulla-Karin var en människa med stor integritet och hennes tro på människor var orubblig. Hon var en person som en kunde lita på i alla lägen och hon svek aldrig ett förtroende. Ulla-Karin ställde helhjärtat upp i föreningslivet, hon fixade och donade, såg till att lokaler var bokade, förtäring fixat, att det var ordning och reda på möten och sammankomster. Hon var både insiktsfull, inkännande och rakryggad i samtal om social rättvisa och jämlikhet. Vi minns Ulla-Karin som en människa med stort och varmt hjärta och med en klar uppfattning om människors lika värde. Våra tankar går till Ulla-Karins familj.

Rune Andersson, Margot Grälls-Anjou, Kristina Svensson, Annakari Berglund, Verdandi

Bengt-Ove Lundell, Ola Brossberg, S-föreningen i Kvarnsveden, Radhusföreningen

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy