Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Minnesord: Bernt Lindstenz till minne

Säters T.K. har stor sorg, Vår kompis Bernt Lindstenz har avlidit den 17/01. Bernt växte upp i Säter och var med på tiden då vi hämtade nyckeln till tennisbanan hos " TobaksHarald".

Efter många år ute i "stora världen" kom han tillbaka till hemstaden med en vässad forehand, obruten energi och med många konstruktiva ideer för att förbättra möjligheterna för lokal idrott. Bernt accepterade direkt erbjudandet av att gå in i styrelsen som kassör och med sitt stora kunnande, sin erfarenhet, arbetskapacitet och sin personlighet blev han snabbt en stor tillgång och stöttepelare för klubben.

Annons

Annons

Det som utmärkte honom i klubbarbetet var hans energi, förmågan att hitta lösningar, kreativiteten och den stora samarbetsförmågan.

Bernt har nu lämnat ett stort tomrum efter sig men vi kommer alltid i ljust minne att bevara en bild av hans insatser både på och utanför tennisbanan. Våra tankar går också till Ylva och barnen.

Säters T.K. genom Sten Unnerud

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy