Annons

Annons

Annons

Ishockey

Glädjebeskedet: Vi sänder heta försäsongsmatcher med Leksand och Mora

Det är bara några veckor bort innan säsongen 2021/22 kan inledas.
Nu står det klart att vi sänder ALLA Moras matcher under försäsongen, och Leksands under försäsongsturneringen Strömstad Hockey Classic.
– Vi ska vara bäst på bevakningen av Leksand och Mora och där är en del att sända matcher med dem när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Text

Annons

I början av augusti går de flesta lag på is och inleder därmed säsongen 21/22. Innan serierna för Mora och Leksand drar igång i mitten av september, laddar båda lagen upp med försäsongsmatcher.

Nu får du chansen att se två av Leksands och ALLA Moras matcher, här på sajten.

– Det är hockeyfeber varje säsong och det är alltid otroligt spännande att följa försäsongen och bland annat se hur nyförvärven ser ut. Vi ska vara bäst på bevakningen av Leksand och Mora och där är en del att sända matcher med dem när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

De matcher vi sänder med Leksand är från turneringen Strömstad Hockey Classic, något vi också sände i fjol.

– Efter en nära nog publikfri säsong senast får vi hoppas att folket kan börja återvända till hockeyläktarna i höst. Och med tanke på Leksands pånyttfödelse är intresset från fansen glödhett, säger Oskar Magnusson, tf sportchef på Falu Kuriren, och fortsätter:

Annons

Annons

– Därför känns det så bra och rätt att kunna bjuda våra läsare på toppmatcher från försäsongen. Hos oss får de en försmak på vad som är att vänta när SHL-cirkusen snurrar i gång på allvar.

I Moras fall sänder vi lagets ALLA matcher på försäsongen, däribland försäsongsturneringen SCA-Cupen.

– Att kunna erbjuda våra prenumeranter på samtliga av Mora IK:s försäsongsmatcher känns givetvis helt fantastiskt. Det här kommer att bli den ultimata uppladdningen inför en väldigt spännande säsong. Och vi kan lova att vi kommer att ge er allt som händer runt klubben – precis som varje år. Allt från att bevaka träningar till att fånga de hetaste känslorna efter en viktig match, säger Mora Tidnings reporter Mathias Andersson, som bevakar Mora IK året runt.

FAKTA: Här är matcherna vi sänder med Leksands IF och Mora IK

18/8: Frölunda HC–Leksands IF, Strömstad Hockey Classic

20/8: Leksands IF–Färjestad BK, Strömstad Hockey Classic

25/8: Mora IK–Kristianstad IK i Landskrona

28/8: Halmstad Hammers HC–Mora IK i Landskrona

2/9: BIK Karlskoga–Mora IK i Karlskoga

8/9: IF Sundsvall Hockey–Mora IK, SCA-Cupen

10/9: Mora IK–Björklöven, SCA-Cupen

11/9: Modo Hockey–Mora IK, SCA-Cupen

Annons

16/9: Mora IK–Borlänge HF

FAKTA: Så gör du för att se matcherna!

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration. Vill du bli kund?, gå in här. Genom att logga in på dt.se eller dalademokraten.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan