Annons

Annons

Insändare
Insändare: Märkligt resonemang av sjuksköterskor

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hur kan sjuksköterskor känna oro över att regionen vill ta ansvar för att ge en säker vård till patienterna, vad gäller covid-19?

Bild: Mickan Palmqvist

Annons

Vilket märkligt resonemang det blev av sjuksköterskor i Falun efter förslaget om att eventuellt bara anställa vaccinerade medarbetare. Självklart är det inte för regionens skull alla behöver vaccinera sig, det är för patienternas skull, såklart.

Självklart är det inte för regionens skull alla behöver vaccinera sig, det är för patienternas skull, såklart

Hur kan sjuksköterskor känna oro över att regionen vill ta ansvar för att ge en säker vård till patienterna, vad gäller covid-19? Finns det sjuksköterskor som inte vill tjänstgöra i en sån region kan vi väl snarare vara glada för att de inte söker tjänster i Dalarna.

Om ni har någon kontakt med världen utanför sjukhuset så kanske ni vet att människor under den här pandemin inte vågat söka vård, fastän det funnits behov. Liksom att människor inte tar hjälp hemma på grund av att de inte vet om hemtjänstpersonalen är vaccinerade eller inte. Hur mycket tror ni det ’"skaver"’ i dessa människor, som har behov av hjälp men inte törs ta den?

Annons

Annons

Pensionerad distriktssköterska

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy