Annons

Annons

Annons

Ludvika

Läsartext
Insänt: PRO Ludvika har startat upp verksamheten

Text: 

Detta är en läsartext.

PRO Ludvika har startat upp verksamheten efter att ha haft pandemistängt. Vi har under hela våren, sommaren och hösten bjudit våra medlemmar på cykling och promenader med olika mål. Dessutom spelar många boule och deltar i tävlingar. Vi ser med glädje fram emot att använda den nya boulebanan i stadsparken. Dessa aktiviteter fortsätter vi med så länge vädret tillåter. En Pub-kväll med quiz har vi hunnit med och ett utecafé med underhållning av Åkes trio och en grillkväll på Hammarbacken.

Annons

Annons

Den 22 september hade PRO en nationell friluftsdag. Vi erbjöd padel, cykling och en promenad till Roths äng med guidning av landskapsarkitekten Julia Hällström.

Huset är nymålat och vi har fått en ramp, hurra. Även samlingssalen är ommålad och golvet är omlagt. Vilket vi är glada för.

På internationella äldredagen hade vi "kakfrossa" med underhållning av trubadur Benny Eriksson i den nyrustade salen.

Våra "sticktanter" har startat sin verksamhet och ljuvliga toner hörs från våra PRO-körer, Östansbokören och Pausfåglarna. Vill någon medlem ha hjälp med mobil eller surfplatta så finns den möjligheten.

Olika cirklar som litteratur, yoga, släktforskning, knivslöjd och retorik finns möjlighet att delta i.

Den 4 oktober hade vi årsmöte för 2020 och 2021. En ny erfarenhet att ha två årsmöten samtidigt. Många omval gjordes och några avtackningar.

Vi hoppas på mer verksamhet under resten av året.

Informationskommittén i PRO Ludvika

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan