Annons

Annons

Insändare
Insändare: Stollarna i Stockholm värnar bara elbilar

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Här uppmanas vi att spara på ström i våra bostäder, men sen vill de att vi skall åka elbilar, hur rimmar det? Foto: TT

Annons

Nu skriver jag för att reta upp Sveriges befolkning. Varför höjer vi bränslepriserna för oss vanliga Svensson som behöver bilen? Jo, för att Miljöpartiet och stollarna som bor i Stockholm inte ser vad vi använder våra fordon till. Det enda de värnar om är elbilar som står och brinner lite varstans och inte går att släcka.

De kostar mycket pengar då du skall byta batterier på dem och det är inte gratis. Och någon skall ta hand om avfallet från dem, det berättar ingen något om.

Såg just att GM som är stor biltillverkare i USA kallar tillbaka alla elbilar. Och lika är det i Frankrike, där har de ställt upp många elbilar som inte går att använda mer på ett ställe.

Här uppmanas vi att spara på ström i våra bostäder, men sen vill de att vi skall åka elbilar, hur rimmar det? Spara på ett ställe och slösa på ett annat.

Annons

Tack för ordet!

Per-Olof Eriksson

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy