Annons

Annons

Annons

Sundbornsbyn

Läsartext
Insänt: Sven lämnade över klubban till Gunnel

Text: 

Detta är en läsartext.

Årsmötet för Sundborns PRO har hållits, något som skulle ha genomförts i mars 2021, men som fick skjutas på framtiden på grund av coronapandemin. När regeringen och Folkhälsomyndigheten nu lättat på restriktionerna kunde mötet genomföras och det ägde rum i Karlsbyhedens Folkets hus tisdagen den 12 oktober.

PRO:s egen lokal Träffpunkten i Sundbornsby ansågs bli för liten när planeringen för årsmötet ägde rum, och restriktionerna fortfarande var för handen.

Annons

Annons

Ny ordförande valdes i ett fyllnadsval, då Sven G Bergkvist hade valt att avgå i förtid. Gunnel Cooper, Karlsbyheden, blev den som nu håller i ordförandeklubban. Kassören Britt-Marie Sandberg omvaldes på två år liksom sekreteraren Gärd Hedlund.

Vid årsmötet för Sundborns PRO höll mötesordföranden Kjell Karlsson (i mitten på bilden) koll vid överlämnandet av ordförandeklubban från förre ordföranden Sven G Bergkvist till nyvalda Gunnel Cooper. Foto: Gärd Hedlund

Till studieorganisatör omvaldes Birgitta Bergkvist och ledamöterna är Gun Nygren, Barbro Norman och Maria Svenninge. Ersättare Sonia Johansson, Kerstin Johansson och Marianne Söderlund. Revisorer Gun Hedman och Solveig Lundstedt. Ersättare Anna-Lisa Bjurman.

Mötet inleddes med parentation för de i föreningen som avlidit under 2020. Prästen Jenny Ärnlöv, Svärdsjö höll i ceremonin. Kjell Karlsson valdes till mötesordförande och han underhöll också efter årsmötesförhandlingarna med sång och gitarrspel och roade med andekdoter som lockade till glada skratt.

Britt-Marie Sandberg höll i avtackningen av Sven G Bergkvist och Erik Larsson, som varit föreningen trogen i många år och innehade posten som vice ordförande. (Erik kunde dock inte närvara vid avtackningen).

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan