Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Debatt
Viktigast är att Borlängeborna kan känna sig trygga

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Annons

Hela Liberala etablissemanget i Borlänge skriver i en indignerad debattartikel den 15 oktober att Moderaterna kopierat en tidigare lämnad liberal motion. Man säger att moderaternas motion "till största delen är ett ordagrant plagiat."

Faktum är att vi för fyra år sedan ställde oss bakom den liberala motionen. Vi röstade för den och vi reserverade oss i fullmäktige till förmån för liberalernas motion.

Annons

Annons

Det viktiga för oss moderater är inte vem som är avsändaren av en motion utan det viktiga för oss är att Borlängeborna kan kännas sig trygga

Nu har Liberalerna suttit i styret på Röda vägen i Borlänge i nästan hela mandatperioden, utan att genomföra sin egen motion om trygghetsvakter.

Bild: Mikael Hellsten

Nu har Liberalerna suttit i styret på Röda vägen i Borlänge i nästan hela mandatperioden, utan att genomföra sin egen motion om trygghetsvakter. Då vi fortfarande ser ett behov av trygghetsvakter så väljer vi att åter aktualisera frågan genom att framföra önskemålet i en ny motion.

DD den 16 oktober.

Det viktiga för oss moderater är inte vem som är avsändaren av en motion utan det viktiga för oss är att Borlängeborna kan kännas sig trygga. Trygghet är en bristvara i dagens Borlänge. Det verkar både vi moderater och liberaler vara ense om.

Ulrik Bergman

gruppledare

Peter Henriksson

fullmäktigeledamot, M, Borlänge

Annons

Ulrik Bergman (M).

Bild: Anna Klint

Peter Henriksson (M).

Bild: Tomas Nyberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy