Annons

Annons

Annons

Annons

Idre

Finalhelg i skidbackarna med "Snöröjet" och barnkära Al Fakir

Sista chansen att ta liften upp till skidbackarnas topp! På söndag stänger liftarna och i Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll firas säsongsavslutningen med Afterski och "Snöröjet" blir det på Idre Fjäll. Fjätervålen bjuder in till lugn och ro i enlighet med konceptet att inte vara en "hålligång-destination":

– Vi har haft en bra säsong och premiären av vårt lilla längdskidlopp "Valles Påsklopp" för barn, blev en succé, säger Sofie Andersson, vd på Fjätervålen.

High Five! Hannah Forsman, en av Fjätervålens längdskidcoacher grattar en liten skidåkerska som just gått i mål på premiärloppet av barnens alldeles egna längdskidlopp "Valles Påsklopp". Självklart delades det ut medaljer till alla små skidåkare också! "Det är roligt att barn får upp intresset för längdåkning och vår nya teknikbana för längdskidåkning har använts flitigt i vinter," säger Sofie Andersson, vd på Fjätervålen. Foto: Fjätervålen

Annons

Samtliga de tre stora fjällanläggningarna i norra Dalarna - Idre Himmelfjäll, Idre Fjäll och Fjätervålen - kan rapportera om en bra vintersäsong.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan