Annons

Annons

Annons

Ludvika

Insändare
Den demokratiska processen fungerar utmärkt i Ludvika

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Svar på insändare i DD den 16 april av Stina Myhrman.

Stina Myhrman borde som gammal högstadie- och gymnasielärare kunna den demokratiska process som gäller i Sverige, både när det gäller riksdag och kommun.

Det krävs bara en enkel majoritet för de frågor som gäller besluten kring att bedriva förskola i annan än kommunal regi. Foto: TT

Det är bara att konstatera att den demokratiska processen fungerar alldeles utmärkt inom Ludvika kommuns olika beslutsinstanser. Det krävs bara en enkel majoritet för de frågor som gäller besluten kring att bedriva förskola i annan än kommunal regi.

Annons

Annons

Likt en väderkvarn svingar Stina Myhrman mot både det ena och det andra när det gäller Ludvika kommuns politiska skötsel

Likt en väderkvarn svingar Stina Myhrman mot både det ena och det andra när det gäller Ludvika kommuns politiska skötsel. På precis samma sätt som alla Stina Myhrmans insändare så saknar man konstruktiva idéer i hennes insändare kring hur Ludvika kommun ska bli en bättre kommun.

DD den 16 april 2022.

Efter valet 2018 tog den nuvarande majoriteten i Ludvika kommun fram ett gemensamt program för vilka frågor som skulle prioriteras under mandatperioden. En av överenskommelserna i den politiska plattformen för mandatperioden 2019-2022 för Ett bättre Ludvika kommun, var att möjliggöra alternativa driftsformer inom förskola och skola. Med andra ord ingen kohandel alls utan en plattform där respektive partiers ideologiska frågor har lyfts i ett konkret samarbete.

Inget barn behöver byta förskola från Håksberg till annan förskola i Ludvika kommun om man som förälder kan tänka sig att ha sitt barn på förskola som bedrivs av annan huvudman än Ludvika kommun.

Annons

Skulle vara spännande att höra vilka internationella företag som Moderaterna ska ha fjäskat för. Nej, Stina Myhrman, många slag i luften utan substans.

Håkan Frank (M)

Ordförande social- och utbildningsnämnden

Håkan Frank (M).

Bild: Torbjörn Granling

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan