Annons

Annons

Annons

Annons

Gagnef

Läsartext
PRO Gagnef fyller 50 i år

Detta är en läsartext.

PRO Gagnef hade årsmöte i församlingshemmet och ordförande Torbjörn Ingmarsson hälsade alla välkomna till årsmötet och berättade att PRO Gagnef fyller 50 år.

Kören inledde och bjöd på stämningsfulla låtar, bland annat; Jag ska gå genom tysta vatten, som passade bra till nästa programpunkt som var minnesstund över avlidna medlemmar. Torbjörn och Birgitta höll minnesstunden med ljuständning och en tyst minut. De tände också ljus för Ukrainas barn och krigsoffer.

Annons

Annons

Torbjörn sade att det finns också ett ljust moln på himlen, att restriktionerna är borttagna och vi kan komma igång med olika aktiviteter. Entertainern och musikern Ingemar Ihlis tog plats på scen med flera olika instrument och underhöll med många kända låtar blandat med historier, till publikens förtjusning.

Efter kaffet fick vi information av Ulla och Lena om aktiviteter under vår och sommar.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar genomfördes med Anna-Britta Larsson som ordförande och Kerstin Andersén som sekreterare. Styrelsen fick ansvarsfrihet och kan fortsätta ett år till. Sista punkten på programmet var lotteridragningen, som denna gång genomfördes av kören. Torbjörn tackade alla som medverkat och påminde om PRO:s 50 årsfest i augusti.

Den 11 juni kommer PRO att ha en monter när Leksands Sparbank inviger kontoret i Djurås.

Annons

Annons

Till toppen av sidan