Annons

Annons

Annons

Annons

Ludvika

Läsartext
Josefine är bästa säljaren

Detta är en läsartext.

Josefine Ramström från HA-programmet på VBU i Ludvika är bästa butikssäljaren i hela Sverige. Foto: Marija Ratkovic Vidakovic

Annons

Insänt: Låt oss presentera Sveriges bästa säljare: Josefine Ramström från HA-programmet på VBU i Ludvika!

I stenhård konkurrens i Yrkes-SM tävlande mot elever från hela landet (över 40 skolor) kan Josefine Ramström (HA19) idag titulera sig som den allra bästa butikssäljaren i hela Sverige. VBU och Handelsprogrammet har nu två år i rad kammat hem guldet!

Annons

”Tre långa dagar är över. Jag har tävlat i tre olika grenar, första dagen var det improviserade säljsamtal på scen med väldigt krångliga kunder. Dag två var det fokus på digital handel och idag har jag presenterat en hållbar kampanj för Åhléns. Det har varit tufft och många känslor. Jag är jätteglad och jag har haft jättekul! Vill också tacka mina lärare Erik Rådman och Carina Karlsson Flink för all hjälp och stöttning under dem här dagarna och alla andra dagar!” berättar Josefine.

Annons

Ett stort grattis till dig Jossan! Vi alla på Västerbergslagens utbildningsförbund är så otroligt stolta över dig. Men också över dina lärare och hela HA-programmet (från och med HT22 Försäljning- och service programmet). Ännu ett kvitto på att HA på VBU ligger i topp bland Sveriges alla handelsutbildningar!

Annons

Annons

Till toppen av sidan