Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stora Tuna

Läsartext
Tipspromenad och aktivitetsplanering vid Stora Tuna PRO

Detta är en läsartext.

Insänt: Medlemmarna i Stora Tuna PRO, träffades vid två tillfällen i början på maj. Först var det träff den 4 maj, med tipspromenad vid lokalen i Buskåker.  Det var tolv frågor utplacerade i omgivningen, ingen av deltagarna hade tolv rätt, fem stycken hade 10 rätt. Tre priser lottade mellan dessa fem vid  fikat efteråt.  Den 11 maj samlades några medlemmar till månadsmöte, mötet skedde också i PRO-lokalen. När besökarna anlände köpte de lotter av Hasse innan de tog plats,  man hann med att prata en del innan mötet öppnades av föreningens ordförande Ulla. Hon berättade vad som hänt och vad som händer senare. 

Annons

Annons

Ett förslag är ute på remiss, kommunen vill ändra villkoren för bidragsansökan, det krävs flera aktiviteter så därför uppmanade hon deltagarna att komma med förslag och skriva på blanketten som fanns att hämta.

Friskvårdsledaren vill att alla fyller i  den personliga aktivitetslappen kvartalsvis och lämnar den i lokalen igen.

Mötet avslutades med kaffe och smörgås det drogs också på lotterna som deltagarna köpt.

Insänt av Gun-Britt Österlund

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy