Annons

Annons

Annons

Mora

Bröderna som blivit bästa kompanjoner: ”Vi kompletterar varandra perfekt”

13 år är åldersskillnaden mellan bröderna som med sitt första egna företag - Indikavi Arkitekt & Grafik - blivit tightare än någonsin.

– Man har ju hört att man inte ska starta företag ihop med släkt och vänner... Men det är toppen att jobba med Henning! Vi tänker så lika kreativt, konstaterar lillebror Mattias Graaf Liljedal.

Text: 

Kreativa bröder! Här innanför dörrarna till Korsnäsgården i Mora har bröderna Mattias Graaf Liljedal och Henning Alfredsson nyss flyttat in i en ny lokal med sitt företag Indikavi Arkitekt & Grafik AB. Mattias är utbildad arkitektingenjör - och kommer närmast från en tjänst som planarkitekt i Älvdalens kommun - och Henning är en erfaren dataspelsutvecklare och 3D-artist. Deras företag är en kombination av arkitektfirma och grafisk layout och gör bl.a. logotyper och husritningar och 3D-vandringar av nybyggnationer och produkter.

Bild: Eva Kallersand

Annons

Henning Alfredsson och Mattias Graaf Liljedal är halvbröder, bördiga från Älvdalen, uppväxta i Mora och har samma mamma. Och de är födda med en tydlig gemensam nämnare:

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan