Annons

Annons

Annons

Falu centrum

Läsartext
1970 års studenter firade 50-års jubileum

Detta är en läsartext.

Den 7 maj firade 1970 års studenter från Falu Gymnasium 50-års jubileum. Evenemanget hade skjutits upp två år på grund av pandemin. Av de nio avgångsklasserna med 260 elever hade drygt 100 infunnit sig till middagen i Dalasalen. Den mest långväga deltagaren var Jim Crooks från USA som var utbytesstudent under de aktuella åren.

Tidigare under dagen hade deltagarna möjlighet att besöka sin gamla skola, samt att lyssna på ett föredrag av Örjan Hamrin om förändringarna i Faluns stadsbild under 1950- och 1960-talet.

Annons

Annons

Kvällen inleddes med ett välkomsttal av Rolf Brittas från arrangörsgruppen. Under middagen hölls deltagarna igång av kvällens toastmasters Mats Rudert och Berith Carlsson. Senare under jubileumskvällen bjöds det på levande 60-talsmusik som lockade upp de piggaste deltagarna på dansgolvet. Att döma av de glada minerna och de många samtalen tyckte jubilarerna att det var en lyckad afton.

Trevlig återförening. 1970 års studenter från Falu Gymnasium firade 50-års jubileum. Här framför Dalasalen. Foto: Privat

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan