Annons

Annons

Annons

Annons

Valet 2022

Fri DD-prenumeration för unga fram till valet

Med tre månader kvar till hösten val erbjuder vi alla mellan 18 och 25 år att läsa allt innehåll på dalademokraten.se utan kostnad.

– Vi tror att intresset av att informera sig inför valet är stort, säger Fredrika Hillervik, redaktionschef på Dala-Demokraten.

Text: 

Foto: arkiv

Annons

– Väljarna inom den här gruppen är många. Men vi vet att deras medievanor skiljer sig från äldre och att de ofta inte har en tidningsprenumeration eller betalar för innehållet på en nyhetssajt. Vi tror samtidigt att intresset av att informera sig inför valet är stort, säger Fredrika Hillervik, redaktionschef på Dala-Demokraten.

Ta del av erbjudandet här.

Annons

Annons

Dala-Demokratens mobilapp

Alla förstagångsväljare kan alltså teckna en gratis digital prenumeration på Dala-Demokraten som gäller fram till valet. De innebär att de kan ta del av all journalistik Dala-Demokraten gör kring kommun-, region och riksdagsvalen den 11 september.

– Vi vet att den kommunala och regionala politiken ofta är den som berör människor i vårt bevakningsområde mest i vardagen. Journalistiken som bevakar och ger förståelse inför valet får man bäst genom lokala medier. Det här är en fråga om demokrati - vi vill att den här väljargruppen ska få möjlighet att testa vår produkt och ta del av vår journalistik för att kunna göra medvetna val i höst, säger Fredrika Hillervik.

Dala-Demokraten finns digitalt även som nyhetsapp. Den kan du ladda ned via Appstore eller Google Play.

Annons

Fredrika Hillervik, redaktionschef på Dala-Demokraten.

Bild: Tomas Nyberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan