Annons

Annons

Annons

Insändare
Vi behöver syna partierna

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Ytterkantspartiet till vänster (V) har visat att det klarar av att samarbeta med övriga partier för att genomföra en bra politik. Landets många fattiga pensionärer kan nu tacka Vänsterpartiet för att de äntligen blivit synliga och får en löneökning efter att ha halkat efter övriga samhället i många år.

Landets många fattiga pensionärer kan nu tacka Vänsterpartiet för att de äntligen blivit synliga och får en löneökning

Annons

Annons

Vänsterpartiets politik bör få större uppmärksamhet eftersom den innehåller många fler förslag på hur Sverige kan bli ett bättre fungerande land. Vi vill höra mycket mera om detta ”ytterkantsparti” nu i valtider.

Det verkar ju vara ett parti det går att lita på i motsats till både M, KD, SD och L som visat sig ytterst opålitliga, säger en sak och gör tvärtom, talar gärna illa om andra och använder personliga påhopp i debatterna. Inte okej! Alla partier ska synas i sömmarna. Det är viktigt att veta vilka politiker som förstår att ta sitt viktiga uppdrag på allvar. Hur ska våra skattepengar användas för att göra bästa nytta för oss alla och vårt samhälle i framtiden. Till skolan, vården och den samhällsservice vi alla behöver eller till jobbskattebidrag för dom som är friska och krya och har ett arbete att gå till?

"Vänsterpartiets politik bör få större uppmärksamhet" skriver insändarskribenten. Foto: TT

En annan överhängande fråga är klimatet. Vad ska göras för att stoppa avskogningen och återställa våtmarker? Hur många arbeten kan skapas för att snabbast vända den nuvarande negativa utvecklingen? Solkraften kanske ska användas hellre än atomkraften. Avfall måste begränsas. Hur tänker politikerna om alla dessa viktiga frågor? Det behöver vi höra mera om innan vi röstar den 11 september.

Ebba Sundberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan