Annons

Annons

Annons

Insändare
Vad har C emot minskade klyftor i samhället?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vad har Centerpartiet emot minskade klyftor i samhället? Annie Lööf vägrar ju tala med Vänsterpartiet och Nooshi Dadgostar, som verkligen gör något för att minska orättvisorna.

"Annie Lööf vägrar ju tala med Vänsterpartiet och Nooshi Dadgostar, som verkligen gör något för att minska orättvisorna." skriver insändarskribenten. Foto: TT arkiv

Annons

Tack vare V får många gamla nu en högre pension, och marknadshyrorna avstyrdes också. Vänsterpartiet har även många andra bra förslag om hur man kommer till rätta med våra svåra samhällsproblem. V är ett parti som vill driva en politik för att möjliggöra en bättre framtid både för människor och för klimat. V:s förslag för ett stabilt och rimligt elpris, lika för alla i hela landet borde också intressera alla, både hushåll och företag.

Annons

V:s förslag för ett stabilt och rimligt elpris, lika för alla i hela landet borde också intressera alla, både hushåll och företag

Vänsterpartiet är ett tydligt demokratiskt socialistparti precis som Socialdemokraterna var då Sverige utvecklades till ett mer jämlikt samhälle med generell välfärd, lika för alla, och Sverige blev ett föregångsland för världens demokratier. Produktionen ökade och arbetslösheten försvann. Allt detta bör verkligen uppmärksammas.

Ebba Sundberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan