Annons

Annons

Annons

Insändare
Varför pressträff?

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det har gått inflation i dessa ständigt återkommande pressträffar där man inte har några som helst nyheter att förmedla. Kristersson kallar till pressträff för att förmedla att " ingenting är klart förrän allt är klart " gällande regeringsbildning. Vad har det för allmänintresse?

Annons

Annons

Magdalena Andersson och Ann Linde kallade till ett extrainsatt pressmöte för att berätta att läckan på gasledningen i Östersjön är ett sabotage, men man vet inte vem som ligger bakom detta. Ingen nyhet då denna information redan kablats ut i media.

Att ropa att vargen kommer vid varje tillfälle som ges är en kontraproduktiv handling som kan resultera till att allmänheten till slut ratar dessa pressträffar

Jag kan inte dra någon annan slutsats än att politiska företrädare använder dessa pressträffar för att visa handlingskraft och att synas, framför att delge viktig information. Att ropa att vargen kommer vid varje tillfälle som ges är en kontraproduktiv handling som kan resultera till att allmänheten till slut ratar dessa pressträffar när en allvarlig händelse inträffar som ligger i allmänintresse.

Christer Cederlöf

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan