Annons

Annons

Annons

Enviken-Rönndalen

Läsartext
Fullt hus när PRO i Enviken ordnade julfest

Detta är en läsartext.

En liten försmak av julen anordnade PRO i Enviken för sina medlemmar i Sockenstugan den 7 december. En tradition som är mycket populär och med många deltagare vid varje tillträff. Så även i år då det som vanligt var fullt hus.

Alla välkomnades med glögg och spelmansmusik. Hans Ängsås hälsade välkommen och därefter drog festen igång med julsånger av kören tillsammans med sju spelmän på scenen.

Annons

Under hösten har föreningen sålt lotter på ett eget anordnat lotteri och dragningen gjordes vid julfesten. Många fina skänkta priser lämnades ut till glada vinnare. För dagen fanns även ett mindre lotteri med många små trevliga priser till den som hade turen att vinna.

Annons

Så var det då dags för jullunch bestående av en välfylld jultallrik med många olika godsaker som sill, skinka, korv, sylta, potatis med mera. Efter att deltagarna inmundigat denna goda tallrik var det åter igen dags för sång och musik med både kör och gäster. Alla trevliga gamla julsånger plockades fram och det var inte svårt att få alla att sjunga med. Efter allsången smakade det bra med kaffe och pepparkakor till musik av spelmännen.

Innan det var dags att bryta dagens fest passade ordföranden på att tacka alla för det gångna året samt stort tack till de som ordnat med festen.

Insänt av Solveig Persson

Julfest i Sockenstugan Enviken.

Bild: Solveig Persson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan