Annons

Annons

Annons

Grycksbo

Läsartext
Julfest i Grycksbo Bystuga

Detta är en läsartext.

Så var det dags för årets julfest för Sågmyra-Bjursås PRO. I år blev det i Grycksbo Bystuga. Varm glögg serverades vid ankomst och ordföranden Nils Adolfsson hälsade välkommen.

Trio Fobi, Sven-Erik Borg, Kaare Andersson och Hans Karlin hade tomteluva på sig och började sjunga ett potpurri på julsånger. Sedan serverades jättegod risgrynsgröt, skinksmörgås och kaffe med pepparkaka. All kökspersonal avtackades med en blomma.

Annons

Annons

Lena Lagerqvist, patientrådet, informerade att tillgången på läkare på Grycksbo Vårdcentral för dagen är under kontroll. Lite värre med sjuksköterskor. Dragning av två lottringar genomfördes också innan det var dags för mera musik. Trio Fobi fortsatte med några julsånger bland annat Evert Taubes: ”Knalle Juls vals” och Billy Butts: ”Julen är här”, ”Feliz Navidad”, ”Tänd ett ljus” och Ove Törnkvists: ”Diverse julboggie”. Dessa grabbar med en sexsträngad och en tolvsträngad gitarr, maracas och sång är fantastiskt musikaliska och duktiga att underhålla. Träffen avslutades med dragning av gåvolotteriet med 200 lotter. Tack för en trevlig julfest!

Insänt av: Gunilla Wåhlberg-Westh

Trio Fobi i tomteluvor Foto: Nils Adolfsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan