Annons

Annons

Annons

Stora Skedvi

Läsartext
Bankinformation och budget när PRO Stora Skedvi hade möte

Detta är en läsartext.

PRO i Stora Skedvi har haft budgetmöte i Stocksbro bystuga med ett 30-tal medlemmar. Ordförande Siv Eriksson hälsade alla hjärtligt välkomna till 2023 års budgetmöte. Ordförande började med att läsa upp vår verksamhetsplan för 2023 som godkändes av medlemmarna. Gertrud Nygårds gjorde lite reklam för boulespelarna och Anders Larsson för travgänget som träffas på fredagar och gör en gemensam V75- rad och fikar.

Annons

Annons

Sedan var det dags för budgetförslaget 2023. Kassören Gudrun Seffes Karlsson läste upp budgetförslaget och det godkändes av medlemmarna. Vi är nu 174 stycken. Reseansvarige Janne Karlsson berättade lite om resan till Stockholm och Oscarsteatern och "Tootsie" tillsammans med SPF i Stora Skedvi. Det var lite intresse för den resan men med hjälp av Västanhede Trafik så blev resan av. Vi som var med hade en trevlig eftermiddag på teatern och det blev mycket skratt åt bland annat komikern Robert Gustavsson med många fler.

Efter mötesförhandlingarna så kom Staffan Sporrong från Södra Dalarnas Sparbank och berättade om bedrägerier och om framtidsfullmakt. Han påpekade att man aldrig skall uppge sitt Bank-ID för någon som ringer på telefonen.

Ordförande tackade Staffan för ett intressant föreläsning. Resten av eftermiddagen gick till kaffe och smörgåsar. Under kaffedrickandet så såldes det lotter och det var många som vann på sina lotter. Första priset vanns av Ingrid Källs en fin korg med många olika korvar. Avslutningsvis så tackade ordförande Siv Eriksson alla som kommit till mötet.

Ingrid Källs vann första pris i lotteriet.

Bild: Jan Karlsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan