Annons

Annons

Annons

Stora Skedvi

Läsartext
Trivsam träff för PRO Stora Skedvi

Detta är en läsartext.

PRO i Stora Skedvi bjöd in sina medlemmar till på luciakaffe den 13 december. Redan vid entrén serverades det varm julglögg och det smakade bra i kylan. Det var ett 30-tal medlemmar som som hade kommit.

Mari och Åke från Norbo hade redan stämt upp med julmusik när vi kom in i lokalen. Vi började med ett kort medlemsmöte med vice ordförande Glen Lingman som presenterade sig och mindes tillbaka när han gick i samma lokaler som nu, Stocksbro bystuga. Han presenterade sedan vårens aktiviteter och möten.

Annons

Annons

Reseledare Janne berättade om revyresorna till Horndal och Björbo. Mari och Åke bjöd på varierad musik med julsånger, rockmusik och andra schlagers, varvade med roliga historier. Under deras spelade så njöt vi andra av kaffe pepparkakor (Greta Murars) och lussebullar (Gudrun Lundin) som de hade bakat. Till sist så tackade Glen för ett trevligt luciakaffe och Mari och Åke för bra underhållning och som var mycket uppskattat av medlemmarna.

De duktiga musikerna Mari och Åke från Norbo underhöll när PRO Stora Skedvi hade luciaträff och de är välkomna tillbaka flera gånger. Foto: Jan Karlsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan