Annons

Annons

Annons

Älvdalen

Här är Särnas och Älvdalens 12 nya undersköterskor: ”Examenstårta var det här!”

Sedan i tisdags finns det så många som tolv nya undersköterskor i Älvdalens vidsträckta vackra kommun. Med beröm godkänt har dessa killar och tjejer klarat av sin 1,5 år långa utbildning och på tisdagen var det examensdags med blommor och tårta:

– Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse att få denna examen, säger Wahida Afganzada som är 35 år och bor i Älvdalen.

Text

Wahida Afganzada, 35 år, hade bakat en stor mumsig tårta till examensdagens ära på undersköterskeutbildningen, som ordnats på uppdrag av Älvdalens kommun. Glada firare vid Wahidas sida: Fr.v: Towa Svensson, 21 år, Älvdalen, Jeanette Beckius, 45 år, Särna, Karin Jonasson, 32 år, dagen till ära klädd i sin fina Särna-mössa, Linda Gustafsson, 39 år, Särna, Karoline Persson, 38 år, Särna, Bittan Thoris, 58 år, Älvdalen, Nazim Soleymani, 26 år, Älvdalen, Naeem Abassi, 35 år, Älvdalen och Na Si Sai, 48 år, Älvdalen. Saknas på bild gör Cecilia Olsson, 31 år, Särna.

Bild: Eva Kallersand

Annons

En glad och härlig stämning var det i den stora salen på Tallbackens äldreboende i Älvdalen på tisdagen. Examensdags på den 1,5 år långa utbildningen till undersköterska och samtliga tolv elever från Älvdalen och Särna på plats.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på dalademokraten.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan