Annons

Annons

Annons

Grycksbo

Läsartext
Trivselträff med musik av Ockôn sôm helst

Detta är en läsartext.

Sågmyra-Bjursås PRO hade trivselträff den 27 januari. Det blev bland annat sång och musik, framfört av gruppen Ockôn sôm helst, samt information från Coop.

Gruppen Ockôn sôm helst underhöll.

Bild: Privat

Annons

Nils Adolfsson hälsade alla välkomna till denna träff och det var ett 70-tal glada PRO:are som kommit till Grycksbo Bystuga, dit man nu flyttat våra träffar.

Annons

Ett välkänt gäng hade bokats till denna träff, nämligen Ockôn sôm helst, som sjunger gamla godingar. Denna gång började de med Gånglåt från Insjön. Efter cirka 20 minuters underhållning var det dags för kaffe. Som alltid med smörgås och en kaka.

Till kaffet hade Theresé Bröderman från Coop inbjudits för att berätta om ombyggnationen i Bjursås. Där finns nu möjlighet att också betala i snabbkassa. Hon ville att vi alla skulle försöka att använda snabbkassan och be om hjälp så snart något inte fungerade. Vi kan också använda en app i mobilen och beställa online och sedan hämta det beställa i affären. Coop i Bjursås är öppet via bankid mellan klockan 20-24.00. Theresé berättade att cirka 12-30 personer handlar vid denna öppettid. Onsdagar får pensionärer 6 procent rabatt om de handlar för 500 kronor och övriga rabatt vid 1.000 kronor. Theresé fick svara på flera frågor. Hon avtackades med varma applåder.

Jan-Olof Dahlström informerade om en bussresa till Skåne i maj månad tillsammans med PRO Svärdsjö. Denna resa var fulltecknad när träffen avslutades. Beträffande eventuell Ålandsresa kommer information vid februariträffen den 24 februari.

Efter denna information blev det dragning av sålda lotter innan det var dags för Ockôn sôm helst att fortsätta med underhållningen. Det blev sånger av Alice Babs, Thory Bernhards, Tore Skogman, Dan Andersson med flera. Publiken var duktiga att sjunga med på sångerna och fick beröm. Ännu en trevlig PRO-eftermiddag har genomförts!

Text: Gunilla Wåhlberg-Westh

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan