Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

Få DN och Expressen ihop med din prenumeration

Mer till fler! Snart lanseras ett spännande samarbete där du som läsare av Dala-Demokraten enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration.

– Det här är ett erbjudande vi väntat på att kunna ge våra digitala läsare - lokala nyheter och riksnyheter i samma prenumeration! säger Fredrika Hillervik, utgivare på Dala-Demokraten.

Text

Detta tack vare att Dala-Demokraten och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Nyligen berättade vi om att alla kunders digitala konton flyttar ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på Dala-Demokraten och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Annons

Nu tas nästa steg när vi inom kort lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt.

Annons

I +Allt ingår dalademokraten.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter - till exempel Falukuriren, Nya Ludvika Tidning och Borlänge tidning - samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, kunna läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

– Dala-Demokraten står starka lokalt, men kan också dra nytta av vår ägarkoncern Bonnier News. Det känns väldigt roligt att nu kroka arm med våra nationella kollegor på det här sättet. Vi tror att denna paketering kan bidra till att fler läsare väljer att ta steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer, säger Fredrika Hillervik, ansvarig utgivare och redaktionschef på Dala-Demokraten.

Plus allt. Bland annat DN och Expressen ingår i erbjudandet.

Du som redan har en prenumeration på Dala-Demokraten Digital kan uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris.

Du som inte redan är kund hos Dala-Demokraten kan teckna +Allt helt kostnadsfritt de första tre månaderna, därefter ord pris 199 kr/mån. Klicka här för att testa erbjudandet.

Har du idag en prenumeration på [titel]? Du kan enkelt uppgradera den till +Allt - håll utkik här på sajten för mer information!

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan