Annons

Annons

Annons

Mora

Killarna som skapar guldkant på Noretgården: ”Ska bli hallontårta”

I restaurangköket på Noretgården råder full aktivitet bland bunkar och mjölpåsar. Det är bingodags under eftermiddagen och till dess ska det finnas hallontårta färdig.

– Jag har aldrig varit intresserad av bakning men det här är riktigt roligt, säger Robin Westman, en av dem som ser till att det finns bakverk till den populära caféverksamheten.

Text

Marcus Hanssion (t h) ser till att det finns hallon på upptining till eftermiddagens tårta, medan Robin Westman och Simon Färnström börjar vispa ihop smeten.

Bild: Nina Källmodin

Annons

När tidningen kommer på besök har Robin och kollegorna Marcus Hansson och Simon Färnström redan hunnit fixa mackor till caféet på morgonen och nu ska de baka. Caféet håller öppet varje för- och eftermiddag, med en paus under lunch då lokalen används som matsal för de boende.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan