Annons

Annons

Annons

Gagnef

Läsartext
PRO Gagnef hade årsmöte

Detta är en läsartext.

Ordförande Jan-Erik Johansson hälsade alla välkomna till årsmötet. Cirka 100 personer hade tagit plats vid de dukade borden. Skrivtolkarna var på plats och mötet kunde börja. Pro-kören under ledning av Ulrika Olsson tog plats på scen och framförde stämningsfulla låtar, Flyttfåglarna, We´ll Meet Again och Gabriellas Sång.

Därefter höll Jan-Erik Johansson och Birgitta Westman parentation över medlemmar som avlidit under 2022. Jan-Erik tände ljus och Birgitta läste en dikt. Parentationen avslutades med sång av PRO-kören.

Annons

Annons

För dagens underhållning stod Esbjörs Christina Warg. Hon bjöd på ett rikt program med både pop och visor, bland andra Jag kan känna tro, Yesterday, Far har berättat, Utan dina andetag. Hon varvade sången med berättelser. Ulla Lindmark informerade om en resa till Norge i juli och Öppet Hus på PRO-gården. Efter underhållning och information smakade det bra med kaffe och semla.

Efter pausen började årsmötet och ordföranden öppnade mötet. Sedvanliga årsmötesförhandlingar genomfördes med Anna-Britta Larsson som ordförande och Kerstin Anderssén som sekreterare. Styrelsen fick ansvarsfrihet och kan fortsätta ett år till. Mötet avslutades med avtackningar och lotteridragning. Jan-Erik Johansson tackade alla medlemmar som kommit och de som medverkat. Nästa medlemsmöte blir den 31 mars i Bäsna Bygdegård.

Esbjörs Christina Warg underhöll med sång och gitarrspel. Christina fick Gagnefs kulturpris 2022

Bild: privat

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan