Annons

Annons

Annons

Avesta

Insändare
Amatörmässigt Avesta kommun!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vad är det för amatörmässig försäljning av tomterna vid Dalergränd? Priset var först 5,1 miljoner, för att sedan sänkas till 1,8 miljoner kronor. Enligt kommundirektören hade de låtit värdera marken innan försäljningen. Hur kan man sänka priset när parterna först var överens om priset om 5,1 miljoner? Det rätta marknadsvärdet är när två parter möts och kommer överens om priset.

Annons

Vad är det för amatörmässig försäljning av tomterna vid Dalergränd?

Bild: Stefan Ericson

Annons

När inte Hoppfullt Boende fick köpa fastigheterna, kommer då kommunen att få betala mera för saneringen av marken vid Skvallertorget? Hoppfullt Boende har betalat 3,8 miljoner för saneringen och fått 2,7 miljoner i ersättning av Avesta kommun.

Kommer Avesta kommun åka ner i källaren vid årets mätning?

När kommunen gått in och betalat 2,7 miljoner kronor för saneringen kan man tro att parterna skrivit i köpekontraktet att Avesta kommun skall stå för hela saneringskostnaden. Kommer kommunen betala 1,1 miljoner till för saneringen av marken vid Skvallertorget till Hoppfullt Boende?

Det verkar vara amatörmässigt agerande från Avesta kommuns sida.

Vad är det som gör att Avesta kommun inte får en bättre ranking i Svenskt Näringslivs stora mätning av det lokala företagsklimatet i landet? Är det amatörmässigt handhavande av företagen i kommunen?

Kommer Avesta kommun åka ner i källaren vid årets mätning?

Företagare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan