Annons

Annons

Annons

Innebandy

Kais Mora kan säkra avancemang – Dala-Demokraten sänder kvalmatchen mot Borlänge

Efter seger i den första kvalmatchen är Kais Mora en vinst från avancemang i det allsvenska kvalet.

På tisdagskvällen spelas match två i kvalserien mot IBF Borlänge – en match som Dala-Demokraten sänder direkt på sajten och i appen.

Text

SE MATCHEN HÄR

Efter att Mora tappat ledningen två gånger om blev till slut Johan Tomth stor matchhjälte då han sköt hem segern en minut in i förlängningen i första kvalmatchen mot Borlänge.

Annons

Vid seger i tisdagens returmöte i Maserhallen säkrar Kais Mora avancemanget till den andra kvalrundan till allsvenskan. IBF Borlänge är piskat att vinna för att ta kvalserien till en tredje och avgörande match.

Du som är prenumerant på Dala-Demokraten ser kvalmatchen direkt på sajten och i appen, med start 19.00.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL SÄNDNINGEN

Annons

Senast Kais Mora och Borlänge möttes i Maserhallen, den 12 februari, vann Borlänge med klara 9–3. Nu måste man ta en ny seger i hemmahallen, om det ska bli något mer spel i den här kvalserien.

Skulle Borlänge vinna blir det en tredje och direkt avgörande kvalmatch i Idre Fjäll Arena på söndag 26 mars. Vinner Mora avancerar man till andra kvalomgången.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se kvalmatchen på dalademokraten.se måste du vara prenumerant på Dala-Demokraten. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på dalademokraten.se.

Sändningen kommer att finnas kvar på dalademokraten.se/livesport och finnas tillgänglig som repris i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan