Annons

Annons

Annons

krönikaBandy

Fredrika Hillervik
Maxat med livesport och tillgång till mer för dig som tar våra premiumpaket

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Nu ändrar vi om i paketeringen och gör mer innehåll exklusivt för dig som tar våra premiumpaket.

Minst ett 20-tal livesända fotbollsmatcher med bland annat IK Brage, Kvarnsveden IK och Forssa BK. IBF Faluns damers och herrars väg till SM-semifinal respektive SM-final. Och 25 folkracetävlingar från hela landet. Det och mycket mer livesport har vi på dalademokraten.se erbjudit och ska erbjuda läsarna framöver.

Vi har under våren också lagt ner mycket tid på utformningen av vårt livesportinnehåll och hur det presenteras för dig på dalademokraten.se. Målet är att göra det så tydligt och enkelt som möjligt att ta del av våra livesändningar, repriser och highlights och det gör vi med en helt ny livesportsida.

Annons

Annons

Bild: Tomas Nyberg

För att ta del av livesporten krävs från och med den 22 maj en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt eller Dala-Demokratens e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Något annat som blir exklusivt för dig som är prenumerant på +Allt, e-tidning eller papperstidning är tillgången till över 40 lokala nyhetssajter. Vi breddar erbjudandet ännu mer och nu kan du läsa både Dala-Demokraten, Falukuriren, Borlänge tidning, Mora Tidning, Sydsvenskan och Jönköpings-Posten till morgonkaffet, eller varför inte se den lokala fotbollsmatchen i Östersund. Här kan du se vilka lokala nyhetssajter som ingår.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och andra lokala nyhetssajter. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan