Annons

Annons

Annons

IBF Faluns SSL-premiär 2023

Se alla IBF Faluns matcher på Dala-Demokraten

Till helgen är det dags för SSL att dra igång igen på både herr- och damsidan.
Du som är eller blir prenumerant på Dala-Demokraten ser båda lagens samtliga matcher på sajten under hela säsongen.

– Det blir en fullmatad höst och vinter med högklassig underhållning, säger sportchef Markus Bäckström.

På Dala-Demokraten ser du både IBF Faluns damer och herrar live under hela SSL-säsongen.

Bild: Ronnie Carlsson

Annons

Förra året kunde Dala-Demokraten visa alla SSL-matcher från mitten av december och framåt. I år kan du som prenumerant se alla matcher redan från start, och under hela säsongen.

– I helgen drar äntligen världens bästa innebandyliga igång och det är superroligt att återigen kunna servera detta smörgåsbord till alla innebandyälsakre. Det blir en fullmatad höst och vinter med högklassig underhållning, säger sportchef Markus Bäckström.

Faluns herrar gick under fjolåret till final, men besegrades där med 5–4 av största rivalen Storvreta i finalen. Damlaget å sin sida lyckades slå Täby i kvarten i den femte avgörande matchen, men när Thorengruppen väntade i semifinal tog säsongen slut efter tre raka matcher.

Annons

I helgen inleds säsongen 23/24. För herrlaget innebär det möte med Nykvarn på lördag den 16 september och damernas premiär sker dagen efter den 17:e, när de möter Thorengruppen på bortaplan.

Annons

Samtliga matcher i alla sporter som sänds på Dala-Demokraten finns på vår sida för livesport, där också repriser och höjdpunkter samlas. Den hittar du HÄR.

Fakta

Så ser du livesport på Dala-Demokraten

För att ta del av livesporten krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på Dala-Demokratens e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt i sändningen eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom – alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på dalademokraten.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan