Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åkervall skadad – igen!

Han hade precis kommit tillbaka efter flera år av skadebekymmer.

I matchen mot Värnamo small det igen – Da- niel Åkervalls skade­elände verkar aldrig ta slut.

– Det är riktigt surt just nu, säger Brage-anfallaren.

I samband med tacklingen, då Daniel Åkervall blev utvisad mot Värnamo, fick sig även ledbandet i knät en törn. Något som gjort att han åter befinner sig på den skadelista där han varit under flera års tid.

– Jag har inte kunnat göra ett skit. Det är riktigt tråkigt. Det var första matchen som jag kunde köra för fullt, men då kom den där skiten, säger 31-åringen.

Hur länge han blir borta den här gången vet han inte förrän han får svaret på den magnetröntgen som inom kort ska göras.

– Det lär ta några veckor i alla fall. Men de tror att det är ett uttänjt ledband. Sedan får vi hoppas att inte bilderna visar något annat.

Daniel Åkervalls kontrakt går ut den 31 december. Vad som händer då vet han inte.

– Det är blandade känslor. Dels kring skadorna och dels kring klubbens prestation. Men jag fick svaren jag ville ha – att jag kan spela fotboll – innan jag blev skadad nu igen. Jag ger gärna bollen några år till, men vad som händer framöver är alldeles för tidigt att säga.

Har Brage hört sig för om framtiden?

– Nej, det vill jag inte påstå. Inte konkret.

Kristian Bågefeldt
kristian.bagefeldt@dt.se