Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinnan inte identifierad

/
  • Polisens tekniker var under lördagen på plats för att säkra spår i det område där en död kvinna hittats under fredagseftermiddagen.FOTO: PÄR SÖNNERT
  • Området var under lördagsförmiddagen fortsatt avspärrat, men avspärrningarna hävdes senare under dagen.FOTO: PÄR SÖNNERT

Annons


Under lrdagen var polisens tekniker p plats i Dda Fallen i Avesta fr att underska platsen dr en dd kvinna ptrffades under fredagen. Ngra uppgifter om kvinnan eller vad som hnt har polisen inte kunnat lmna ut.

DD rapporterade i lrdagens tidning om att en dd kvinna ptrffats i ett omrde som kallas fr Dda Fallen i Avesta.
Omrdet r ett omtyckt omrde som anvnds av Avestaborna som rekreationsomrde. Mnga r det som promenerar genom det.
Polispatruller hade under natten till lrdag fortsatt att bevaka omrdet dr den dda kvinnan hittades. Och p lrdagsfrmiddagen anlnde polisens tekniker till Dda Fallen. De samlade ihop en del material frn fyndplatsen. Och nr de vara klara hvdes avsprrningarna.
Ngra uppgifter om vem kvinna r har polisen inte kunnat lmna ut och polisen r fortsatt frtegen med uppgifter kring vad som kan ha hnt. Men de meddelar att kroppen har frts till rttsmedicinska enheten i Uppsala fr obduktion. De svar som obduktionen kan ge fr ligga till grund fr polisens fortsatta utredning, och ven fr att polisen ska kunna avgra om det ligger ett brott bakom kvinnans dd.


MIKAEL ERIKSSON
023-476 93 / 070-226 79 05
mikael.eriksson@daladem.se

Mer läsning

Annons