Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen fortsatt företegen om vad som kan ha hänt

/
  • Polisens tekniker fanns på platsen under lördagen och undersökte området där den döda kvinnan hittades.FOTO: PÄR SÖNNERT
  • Polisens tekniker tillbringade ett par timmar på platsen under lördagen.

Annons


Under lrdagen var polisens tekniker p plats i Dda Fallen i Avesta fr att underska platsen dr en dd kvinna ptrffades under fredagen.
Ngra uppgifter om kvinnan eller vad som hnt har polisen inte kunnat lmna ut.

DD rapporterade i lrdagens tidning om att en dd kvinna ptrffats i ett omrde som kallas fr Dda Fallen i Avesta. Omrdet r ett omtyckt omrde som anvnds av Avestaborna som rekreationsomrde. Det r mnga som promenerar genom omrdet.

Tekniker p plats

Polispatruller hade under natten till lrdag fortsatt att bevaka omrdet dr den dda kvinnan hittades.
Och p lrdagsfrmiddagen anlnde polisens tekniker till Dda Fallen. De samlade ihop en del material frn fyndplatsen. Nr de var klara hvdes avsprrningarna.

Kroppen till Uppsala

Ngra uppgifter om vem kvinnan r har polisen inte kunnat lmna ut och ven p sndagseftermiddagen var polisen fortsatt frtegen med uppgifter kring vad som kan ha hnt.
Men polisen meddelar att kroppen har frts till rttsmedicinska enheten i Uppsala fr obduktion. De svar som obduktionen kan ge fr ligga till grund fr polisens fortsatta utredning, och ven fr att polisen ska kunna avgra om det ligger ett brott bakom kvinnans dd.


MIKAEL ERIKSSON
023-476 93 / 070-226 79 05
mikael.eriksson@daladem.se

Mer läsning

Annons