Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allt fler innebandy­spelare i Dalarna

Vi är det enda distrikt som under förra säsongen hade en ökning av antalet licensierade spelare.
Det var med stolthet i rösten som Dalarnas Innebandyförbunds ordförande Per Månsson meddelade detta vid årsmötet i Falun på onsdagskvällen.
Totalt finns det idag närmare 4500 licensierade innebandyspelare fördelade på 30 klubbar.

Andra glädjande siffror var att 272 ledare genomgått förbundets grundutbildning i 21 genomförda kurser. Till detta kommer 75 personer som genomgått utbildningen Innebandyspelaren.
Och vi kommer att fortsätta i samma takt framöver. Viktigt att vår idrott har många och duktiga utbildade ledare, sade Per.
Dalarnas Innebandyförbund är ett välskött förbund. Ekonomiskt är man oerhört starka. Balansräkningen visade ett eget kapital på över miljonen.
Per Månsson blev omvald som ordförande och Conny Törehed, Anders Norin och Linda Persson omvaldes på två år som ledamöter medan Anneli Hedin invaldes som nya ledamot. Lars-Göran Hallström, Peter Jansson, Monika Tilander och Björn Simonsson har ett år kvar på sina mandat.

PeO Karlström