Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Andraformationen låg bakom segern

Efter en medioker förstaperiod av Mora visade man upp ett betydligt mer rejält spel under resten av matchen och vann till slut med 8-6 mot tabelljumbon Duvbo.

Annons

– Vi är glada så länge vi kan vara med och slåss om de fyra första platserna, menade Moras tränare Peter Wallin.
Mora vann senast mot Balrog med 10-5. Det verkade som om många i KAIS trodde att det skulle gå av sig självt mot bottenlaget Duvbo. Gästerna skaffade sig en tidig tvåmålsledning.
– Det här blev samma reaktion som när vi mötte Täby efter segern mot Umeå i matchen innan. Tyvärr står vi och sover i början av matchen, säger Peter.

Mora satte på sig blåstället och arbetade sig in i matchen och gjorde sju raka mål.
– Då gör vi de saker som vi skall göra. Vi ligger rätt i positionsspelet i försvaret och spelar ett enkelt och rakare spel. Då växte sig tuppkammen lite för hög på killarna och vi bjuder in Duvbo igen, men det är skönt att vi kan knyta ihop det till slut, sammanfattade Wallin.

Andraformationen i KAIS var riktigt produktiva där bland annat Max Wahlgren och Johan Widh gjorde tre mål vardera.
– Vi har en del att slipa på men det är skönt att det lossnat framåt, menade Wahlgren som leder poängligan efter åtta mål och tio assist på de sex inledande matcherna.

Ola Mopers