Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu mer Dala-Demokraten

I snart 100 år har Dala-Demokraten funnits som papperstidning. Och 2014 blir kanske det mest spännande året någonsin för Dala-Demokraten, både för oss på redaktionen och för dig som följer oss.

Vi är i dag Dalarnas enda länstidning. Med Göran Greider och Sveriges kanske mest citerade ledarsidor. Med Ulf Lundén – och heta krönikörer - som tar kulturen på allvar. Med Jonas Stentäpp som har stenkoll på lokalt nöjesliv.
Men nu vill allt fler ta del vår journalistik på allt fler sätt: i mobilen, på paddan eller via datorn. Därför lanserar vi inför nästa år helt nya erbjudanden – bland annat erbjuder vi Dala-Demokraten även som digital e-tidning.

Fyra olika paket är framtagna tillsammans med kunderna.
I samband med lanseringen, som påbörjas under senvintern, storsatsar Dala-Demokraten på den lokala journalistiken – i alla kanal­er:

Komplett är paketet för dig som vill ta del av allt innehåll i alla kanaler som erbjuds. Papperstidningen i brevlådan, e-tidningen och alla digitala kanaler.

Helg är paketet för dig som vill ha tillgång till digitala nyheter under veckan, men som gärna läser papperstidningen på helgen.

Digital är paketet för dig som vill ta del av allt innehåll som erbjuds digitalt och som vill ha papperstidningen som e-tidning för större flexibilitet i tidningsläsningen.

Surf är paketet för dig som vill hålla sig uppdaterad via tidningarnas sajter och ta del av vårt unika digitala premiuminnehåll.

Bakom satsningen står mediekoncernen MittMedia, där Dala-Demokraten numera ingår tillsammans med bland Dalarnas tidningar, Gefle Dagblad och Arbetarbladet.
Och du som gillar klassisk papperstidning kan vara lugn: Vill du så fortsätter vi att leverera Dala-Demokraten sex dagar i veckan i din brevlåda.

Bosse Andersson
Redaktionschef och ansvarig utgivare