Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets sämsta av KIK-damerna

Annons

Om två veckor spelar Kvarnsvedens damer seriepremiären i Elitettan mot Djurgården.
Då måste laget höja sig ordentligt i jämförelse med fredagens match mot Eskilstuna United, en mycket dålig match som slutade 1-1 (1-1).

– Årets sämsta match, sammanfattar KIK-tränaren Björn Lindén.
– Det har sett bra ut i de föregående matcherna, men nu var det inte mycket som stämde. Ingen rörelse och ett dåligt passningsspel.
Eskilstuna United, som också spelar i nya Elitettan, började bäst och tog en tidig ledning. Kvarnsveden kunde dock kvittera genom Elin Danielsson och före paus missade Hanne Gråhns ett jätteläge att göra 2–1.
Spelet i första halvlek var inte bra, men andra halvlek blev ännu sämre. När spelet inte stämmer uteblir också målchanserna. Eskilstuna var i slutminuterna närmast ett segermål. Kvarnsvedens bästa chanser hade Ashleigh Gunning, men först sparkade hon hål i luften när Eskilstunas mål var vidöppet och ett tungt distansskott var den andra chansen.
Innan seriepremiären mot Djurgården hemma den 13 april har KIK-damerna två matcher till. Den första mot P98-laget på tisdag och den andra borta mot QBIK på söndag.
– Vi behöver de matcherna eftersom vår andra amerikanska, Samantha Huecker, ansluter till laget under veckan, påpekar Björn Lindén.

Sven-Erik Karlsson

Kvarnsveden–Eskilstuna United 1–1 [1–1)

Mål: 0–1 Felicia Karlsson, 1–1 Elin Danielsson.