Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets tema på Peace & Love: "Time for peace"

Årets tema på Peace & Love blir "Time for peace":Samtidigt släpper festivalen de första gästerna där bland andra journalisten Lasse Bengtsson finns med.

– Fred på jorden, kan man fortfarande önska sig det? Är det naivt att önska sig det? Vi tycker att alla måste det men också lyfta upp vad fred är för olika individer i olika situationer. Vi kan börja med oss själva och hur vi mår. Hur ser det ut i vår egen omgivning, i vår stad, i vårt land? Den dag samtal och diskussioner inte längre finns då sker det hemskheter, säger Moa Jönsson, projektledare för Peace & Loves inspirationsprogram.

Första gästerna till inspirationsprogrammet är journalisten Lasse Bengtsson, journalisten/filmaren Khazar Fatemi och den afghanska TV-programledaren Shakeb Isaar, som alla tre kommer att samtala under programpunkten "Samtal om ett krig".


Jonas Stentäpp
heavy@daladem.se